Indmeldelse

Indmeldelse i DANSK ACCENT 26 KLUB


Indmeldelse sker ved at sende en mail eller SMS til klubbens kasserer Helge Dreyer, tlf. 24241620, mail:  helge-dreyer@dreyer-design.dk,  hvor du skriver navn og adresse,

samt e-mailadresse, bådens navn og nummer samt hjemmehavn, og indbetaler 100kr., som er kontingentet pr. år (2021) på MobilePay 24241620 eller indbetaler på bankkonto. 0400-4027533391.


Ved at indmelde dig i DANSK ACCENT 26 KLUB får du en række fordele til en næsten symbolsk pris:

 

En velkomsts pakke der indeholder det seneste klubblad, en klubstander og kodeordet til bådrådgivningen på hjemmesiden, samt foreningen blog.


Adgang til accentklubbens bådrådgiver og efterlysning af løsninger blandt medlemmerne via bådrådgiver og bådrådgivningen på accent26.dk samt foreningens blog: blog.accent26.dk


Et medlemsblad, 2 gange årlig, hvor du kan tage del i andres erfaringer og oplevelser med Accent 26. Hvis du har nogle gode historier at fortælle eller tips til vedligehold, så kan du sende dem til foreningens web-redaktør, så kommer de i bladet og/eller på hjemmesiden.


Derudover holder vi generalforsamling en gang om året. Dette er en perfekt lejlighed til at møde andre Accent 26 ejere, og udveksle erfaringer. Der er i denne sammenhæng som regel en måltid i hyggelige omgivelser til en meget rimelig pris.


Klubben har fremstillet Accent 26 vimpler, som medlemmer af Dansk Accent 26 Klub kan købe til kostpris.


Velkommen